Mahalagioaica Grapini, desființată de o jurnalistă: "Piața Obor a năvălit cu pene, paiete, usturoi și miros de naftalină în inima Europei civilizate"


Mahalagioaica Grapini, desființată de o jurnalistă: "Piața Obor a năvălit cu pene, paiete, usturoi și miros de naftalină în inima Europei civilizate"

Maria Grapini a dovedit din nou cât de țoapă este. Concret, la audierile Laurei Codruța Kovesi din Parlamentul European în vederea obținerii funcției funcției de Procuror European, Maria Grapini s-a răstit la Kovesi într-un stil de mahalagioaică.

„Ați fost sau nu pusă sub acuzație pentru abuz în serviciu și mărturie mincinoasă? Cum puteți asigura un management profesionist, având în vedere că ați fost demisă constituțional?”, s-a răstit Grapini la Kovesi.

Presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, i-a cerut tutei Maria Grapini să se manifeste cu respect.

„În ce privește revocarea, aceasta a venit ca urmare a unei decizii a CCR în care nu am fost parte în proces. CCR a judecat un conflict între Preșdintele României și Guvernul României, nu am avut posibilitatea de a mă apăra și a face un recurs. Am trimis o plângere la CEDO care a trecut de primul filtru. Acțiunea vizează chestiuni de principiu, dacă procurorii în România mai sunt independenți”, i-a răspuns Kovesi lui Grapini.

În acest context, jurnalista Camelia Tabacu a desființat-o pe mahalagioaica Maria Grapini care a turbat în fața Laurei Codruța Kovesi.

Astfel, Camelia Tabacu a reliefat că s-a creat o antiteză între cele două întrucât "am avut în live, pentru câteva minute, cu zumzet și spume, mediocritatea, incompetența, abjecția față-n față cu decența și profesionalismul".

"Băi, ce draci avea Grapinoasa pe "ia". Bâțâia dezaxată din căpățâna aia goala și fremăta ca turbata de parcă ar fi vrut să se repeadă în părul lui Kovesi că nu are grad de procuror de rang înalt. Am avut în live, pentru câteva minute, cu zumzet și spume, mediocritatea, incompetența, abjecția față-n față cu decența și profesionalismul. Practic, Piața Obor care a năvălit cu pene, paiete, usturoi și miros de naftalină în inima Europei civilizate", a scris Camelia Tabacu pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.