Mai avem Justiție? Ramona Ursu a răbufnit după ce a fost reactivat Gabriel Oprea: "Pușcărie nu mai faceți odată?"

Viorica Vasilica Dăncilă, încă președintă a PSD, l-a reactivat pe fostul lider al UNPR, Gabriel Oprea și, mai mult, i-a dat o funcție de vicepreședinte în partid, ceea ce i-a conferit acestuia dreptul de a vota în CEx-ul formațiunii politice. 

"Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot", a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.

În acest context, jurnalista Ramona Ursu a atras atenția cât de lent de mișcă justiția, cât de greu se sesizează procurorii în raport cu impostorii penali precum Gabriel Oprea, în timp ce românii au ieșit cu sutele de mii în stradă pentru a proteja justiția în raport cu linșajul PSD. 

Redăm mesajul Ramonei Ursu:

"Când crezi că mai greață nu îți poate fi de PSD, atunci vezi că Gabriel Oprea s-a întors în grupul ăsta infracțional și spune că „nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut”. Măi, impostorilor analfabeți și penali, dar voi pușcărie nu mai faceți odată? Chiar nu vă vede nimeni? Nu vă mai anchetează serios nimeni? Nu vă mai judecă nimeni? Jegurilor! Oricum, „bravo” tuturor procurorilor care văd tare greu ceva în neregulă la leprele ca Oprea. Nu se grăbește nimeni să miște un pai. Să nu cumva să fie deranjați prea tare securiștii penali, să-i lăsăm în libertate, să ne conducă țara, iar apoi să ne plângem că, vai!, uite cum călăresc infractorii Justiția! Iar noi, ăștia proști care mai credem în legi și dreptate, să ieșim pe străzi, cu anii, ca să apărăm Justiția de infractori, normal. Foarte frumos".