Mai mulți rromi întorși în țară cer pomană de la stat. Oreste: "Acuz partidele stângiste care au ținut în mod deliberat categorii largi de populație în sărăcie intelectuală și materială!"


Mai mulți rromi întorși în țară cer pomană de la stat. Oreste: "Acuz partidele stângiste care au ținut în mod deliberat categorii largi de populație în sărăcie intelectuală și materială!"

Aproximativ 20 de rromi veniți din Anglia și Germania au protestat în fața Primăriei din Teliu pentru a cere bani de mâncare. Primarul din Teliu a reclamat faptul că cele 20 de persoane au amenințat că vor da foc Primăriei în cazul în care nu li se oferă bani pentru alimente în perioada izolării.

"Au venit peste noi în primărie cerând de mâncare. Le-am explicat că nu pot să le asigur hrana decît celor care se află în carantină. Pentru cei care se află în izolare este problema lor, eu neavând nici un ordin s-au o bază legală în acest sens, așa spune legea. Problema este că au început să amenințe că vin la primarie și fac praf toată primaria dacă nu le dau bani de mîncare. În fondurile primăriei nu pot umbla că nu sunt banii mei. Dar ei nimic, m-au amenințat că îmi vor da foc la primărie. Am făcut o adresă către Prefectura Brașov să ne trimită sprijin. Nici Poliția nu le face față, avem doar doi lucrători în comună, care nu pot face față unui asemenea asalt", a declarat pentru stiripesurse.ro Dorinel Blendica, primarul comunei Teliu.

Jurnalistul Oreste Teodorescu a explicat luni seară în cadrul emisiunii Jocuri de Putere cine este principalul vinovat pentru situații de tipologia celei prezentate anterior. 

Concret, realizatorul TV a atras atenția că partidele politice de stânga, printre care și grupul infracțional bolșevic din Kiseleff și anume PSD, sunt principalele vinovate pentru astfel de comportamente din partea unora dintre cetățeni, întrucât politicienii socialiști au ținut intenționat categorii întregi de populație în sărăcie intelectuală și materială pentru a le putea cumpăra votul înainte de alegeri cu mici pomeni electorale

Oreste: "Vina principală este a politicienilor care au creat această dependență de asistența socială și aici acuz în mod direct partidele stângiste din România care au ținut în mod deliberat categorii largi de populație în sărăcie intelectuală, în sărăcie materială pentru a obține voturi pentru o sacoșă de zahăr, 2 sticle de ulei, un șlap înainte de scrutin, iar dacă merită votantul și a câștigat cine trebuie alegerile primește și perechea".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.