Maia Sandu, întâlnire misterioasă cu ambasadorul Rusiei la Chișinău! Cei doi insistă că vor să salveze planeta de Covid-19. Ce s-a discutat în acest bârlog al FSB și GRU?


Maia Sandu, întâlnire misterioasă cu ambasadorul Rusiei la Chișinău! Cei doi insistă că vor să salveze planeta de Covid-19. Ce s-a discutat în acest bârlog al FSB și GRU?

În plină acalmie a verii și-n plin context electoral cu mize covârșitoare – urmează alegeri prezidențiale, pe 1 noiembrie – șefa PAS Maia Sandu (candidată la președinție) a dat curs, joi, unei curioase întâlniri cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, românofobul Oleg Vasneţov, întâlnire care s-a desfășurat în spatele ușilor închise.

Motivul oficial este de-a dreptul ciudat – cei doi ar fi discutat, țineți-vă bine, despre provocările globale în lupta cu pandemia Covid-19, ceea ce în sine e o glumă bună. Carevasăzică, Maia Sandu și ambasadorul Rusiei din R. Moldova caută soluții pentru salvarea planetei.

De notat și că nu de puține ori presa de dincolo de Prut a avertizat că Ambasada Rusiei de la Chișinău (în fapt, un bârlog FSB și GRU) a fost transformată într-o adevărată armată: are peste 400 de ”angajați”.

Tot presa de dincolo de Prut a dezvăluit și că, anul trecut, pe fundalul protestelor din PMAN, rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon a dormit în incinta Ambasadei Rusiei la fel de bine ca în proverbialul sân al lui Avraam.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.