Maia Sandu: "Să alegem un președinte care să fie garantul modernizării României"


Maia Sandu: "Să alegem un președinte care să fie garantul modernizării României"

Fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite un mesaj către cetățenii de peste Prut care au cetățenie română. Concret, Maia Sandu face un apel către aceștia să voteze în turul al doilea al alegerilor prezidențiale și să aleagă un președinte care să fie garantul modernizării României.

Redăm mesajul Maiei Sandu:

"Astăzi românii merg la vot să-și aleagă Președintele. Este și obligația noastră, a sutelor de mii de cetățeni moldoveni care au și cetățenie română, să mergem la vot și să alegem un președinte care să fie garantul modernizării României. La fel de important, să alegem Președintele care va sprijini Republica Moldova pe calea integrării europene, care va susține eforturile noastre de combatere a corupției și de construire a unei justiții independente.

Vă îndemn să mergeți la vot!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.