Manfred Weber îl critică dur pe Timmermans pentru că nu a sancționat PSD. De asemenea, i-a catalogat "cretini" pe cei de extremă dreapta

Manfred Weber, liderul PPE, a lansat o critică dură asupra PES întrucât nu sancționeză PSDragnea. În centrul atenției lui Weber este Franz Timmermans care nu ia atitudine împotriva mafiei PSD care este pe cale să legalizeze parțial corupția.

”Eu văd că el (Timmermans) nu ridică nici măcar degetul mic împotriva social-democraţilor din România, care sunt pe cale să legalizeze în parte corupţia”, a spus Weber, potrivit news.ro

Totodată, Manfred Weber a atacat partidele de extremă dreapta numind membrii acestora cretini și asigură că va lupta pentru ca aceștia să nu ajungă la putere.

”Majoritatea mea de mâine este de centru”, a clamat bavarezul, care candidează la succesiunea preşedintelui Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker, într-un interviu acordat cotidianului german Süddeutsche Zeitung.

”Mă bat exact pentru asta, pentru a face astfel încât cretini de dreapta ca cei de la AfD”, Alternativa pentru Germania, un partid german de extremă dreapta, ”sau ca cei din partidul lui (Marine) Le Pen să nu obţină vreo responsabilitate politică, a declarat el.