Marcel „Șparanghel” Ciolacu a fost exmatriculat de la Academia SRI


Marcel „Șparanghel” Ciolacu a fost exmatriculat de la Academia SRI

Actualul președinte interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat în 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul” (ANIMV), instituție subordonată Serviciului Român de Informații (SRI), relatează g4media.

„Am considerat că acest lucru nu mai este o urgență pentru mine”, a declarat Ciolacu pentru G4media, justificând înscrierea la studii prin ”dorința fiecărui om de a învăța”. Președintele Camerei Deputaților, care, într-un discurs îndreptat împotriva președintelui Klaus Iohannis, a spus greșit „șparanghel”, a negat că a fost racolat de servicii, așa cum au speculat la un moment dat chiar și colegi de partid.

”O tâmpenie. O consider o întrebare retorică și vă mulțumesc”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor de la g4media, închizându-le telefonul în nas.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.