Vela îl ține în brațe pe agentul electoral al PSD, Raed Arafat: ”Nu ştiu cum aţi tras concluzia că ne-am certat. În MAI, contradicţiile duc la progres”

Ministrul interimar de Interne Marcel Vela a declarat vineri, în legătură cu relația pe care o are cu șeful DSU, Raed Arafat, că în ministerul pe care îl conduce “contradicţiile duc la progres” şi că niciodată nu s-a certat cu Arafat. 

După un adevărat scandal între ministru și șeful DSU, în care Vela îl critica dur pe Raed Arafat pentru că o fetiță grav accidentată a stat ore în așteptare la UPU Vâlcea și îi găsise chiar un înlocuitor (detalii AICI), liberalul pare că s-a liniștit complet și a fost pus cu botul pe labe, luându-l în brațe pe Arafat. 

Nu ştiu cum aţi tras concluzia că ne-am certat. În MAI, contradicţiile, polemica duc la progres, drept dovadă că în viitorul cât mai apropiat se va zbura noaptea şi în Arad, Iaşi, Craiova şi Constanţa”, a precizat Vela, citat de Agerpres, în timpul participării la bilanţul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pe 2019. 

În timp ce Vela îl ia în brațe pe Arafat, cel din urmă menționat face o propagandă virulentă împotriva Guvernului Orban, având rol de agent electoral pentru PSD. Arafat s-a prezentat la Romania TV, postul infractorului fugar Sebastian Ghiță, pentru a critica OUG care prevede liberalizarea sistemului de sănătate, iar mesajele transmise de acesta împotriva PNL au fost preluate de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și de lideru Pro România, Victor Ponta. (detalii AICI)

Raed Arafat: "O să pierdem personal din domeniul public. Afectăm nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea să înlocuiască ce facem noi. (…) O vizită la UPU s-ar putea să te coste și 10.000 de lei. În SUA ieși cu 3.000 de dolari factură la o răceală și febră".