Marcel Vela, informații care dinamitează campania de victimizare a pesedistei Pintea. Trompetele PSD spuneau că e torturată și chiar pe moarte

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a furnizat joi seară la Realitatea PLUS informații esențiale care anihilează campania de victimizare a fostei ministre a Sănătății, Sorina Pintea. Deși se spune că este extrem de bolnavă, Vela a declarat că Pintea a refuzat transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, iar în acest sens primește asistență medicală permanentă în cadrul Arestului Central al Poliției. 

Vela: "S-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar ea nedorind să fie transferată acolo, s-a luat măsura să i se asigure asistenţă medicală permanentă 24 de ore din 24 la Arestul Central al Poliţiei".

Amintim că pesediștii, prin Antena 3, au demarat o campanie intensivă de victimizare a Sorinei Pintea, despre care au zis chiar, în repetate rânduri, că este pe moarte din cauza faptului că se află în arest preventiv, fiind acuzată de DNA că a luat șpagă în cuantum de 120 de mii de lei, respectiv 10 mii de euro.