Marian Neacșu prevestește descompunerea PSD: "Se îndreaptă spre disoluție! Oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, calomniat și anihilat politic"!


Marian Neacșu prevestește descompunerea PSD: "Se îndreaptă spre disoluție! Oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, calomniat și anihilat politic"!

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacșu, a publicat marți seară o postare pe Facebook în care anunță motivele pentru care a trecut la partidul lui Victor Ponta și anume că doar în Pro România se mai poate face politică social-democrată autentică, iar formațiunea din care a plecat se îndreaptă către disoluție sub Dragnea și restul conducerii.

Am luat decizia sa ma alatur echipei PRO Romania, constient fiind ca aici este singurul loc in care se poate face, in momentul de fata, politica social-democrata autentica, orientata spre oameni si nevoile lor. Nu mi-a fost usor sa parasesc Partidul Social Democrat, dupa mai bine de 20 de ani, dar am convingerea ca sub actuala conducere partidul se indreapta catre disolutie si, daca vrem ca social democratia sa supravietuiasca in Romania, trebuie sa consolidam din timp o alternativa”, a scris fostul secretar PSD.

Totodată, Marian Neacșu a subliniat stilul abuziv al lui Dragnea de a conduce abuziv, oricine ar avea curajul să i se supună fiind minimalizat, ridiculizat, calomniat și anihilat din punct de vedere politic. 

„Tuturor celor care se vor grabi sa catalogheze gestul meu drept un act de tradare le voi reaminti ca, inainte de a face acest pas, am parcurs toate caile statutare in interiorul partidului. Din pacate insa, de o buna bucata de vreme, orice dezbatere de idei in PSD a fost suprimata, iar oricine are curajul sa se opuna ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat si, in cele din urma, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru multi dintre colegii cu care am dus, umar la umar, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi partas la asa ceva!”, mai spune Neacșu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.