Marian Neacșu s-a înrolat oficial în Pro România. URMEAZĂ baronii Paul Stănescu și Marcel Ciolacu EXCLUSIV SURSE

Așa cum Podul.ro a dezvăluit în urmă cu o lună, fostul secretar general al PSD – Marian Neacșu – s-a înscris oficial în Pro România, grupare coordonată de ex-premierul Victor Ponta. În cadrul aceluiași articol anunțam înregimentarea baronilor Adrian Țuțuianu și Mihai Tudose în ograda lui Ponta&Co, ceea ce s-a și întâmplat.

Potrivit surselor Podul.ro, spre Pro România se pregătesc să își ia zborul și baronii Paul Stănescu (Olt) și Marcel Ciolacu (Buzău), care vor fi urmați de câțiva parlamentari (3 sau 4, deși Liviu Dragnea depune eforturi intense pentru a stopa hemoragia). În urma consfătuirilor cu Victor Ponta, inamicii lui Liviu Dragnea au decis să își anunțe demisiile pe rând, tocmai pentru a accentua panica și crizele PSD, menținând în actualitate subiectul valului de plecări. Aceasta în condițiile în care Pro România vizează ruperea unor segmente considerabile din electoratul tradițional al social-democraților, cu prilejul europarlamentarelor și al prezidențialelor.

 ”M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experienţa mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puţine vorbe şi mai multă muncă”, a declarat Marian Neacşu, luni, pentru Mediafax.

Vă reamintim că CEx-ul PSD (un veritabil pluton de execuție controlat până la ultimele detalii de Liviu Dragnea) a votat, la începutul lunii noiembrie, excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu (Dâmbovița) și a secretarului general Marian Neacșu, șeful PSD Ialomița.