Marian Oprișan se joacă în continuare de-a disidentul în PSD: "Secţia pentru anchetarea magistraţilor trebuie să rămână componentă a Ministerului Public"!

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, se joacă în continuare de-a disidentul în cadrul PSD făcând "front comun" cu procurorul general Augustin Lazăr privind Secția specială de anchetare a magistraților. 

Chestionat cu privire la Secţia de anchetă a magistraţilor şi faptul că aceasta a ieşit de sub autoritatea procurorului general, Oprişan consideră că aceasta ar trebui rectificată. "După părerea mea, acest aspect, ca şi ceea ce s-a întâmplat cu DNA la un moment dat, trebuie reglementat, pentru că toate secţiile de procurori din România trebuie să fie sub Ministerul Public, sub procurorul general. (...) Eu cred că această OUG trebuie pusă în nota legală şi constituţională. Eu cred că secţia pentru anchetarea magistraţilor trebuie să rămână componentă a Ministerului Public şi să fie sub jurisdicţia procurorului general ca să poată exista control ierarharhic", a spus vicepreşedintele PSD.


Reiterăm un alt moment precedent când Marian Oprișan a intrat în rolul disidentului din PSD atacându-l pe Liviu Dragnea: ,,În 2019 se finalizează şi mandatul lui Dragnea şi al conducerii centrale a partidului. Trebuie făcut un congres şi alegeri pentru preşedintele partidului. Dragnea mai greşeşte din când în când, dar e băiat bun. Unii se mai cred stăpânii PSD. Eu sunt acelaşi Marian Oprişan, Liviu Dragnea s-a cam metamorfozat de când a ajuns la Bucureşti, în preşedintele partidului cu anumite valenţe, mai face din când în când pe stăpânul partidului", a declarat Marian Oprişan.