Teodor Meleșcanu, delir în emisiunea fostului jurnalist Chireac: 20% dintre români doresc să susțină partidul meu!


Teodor Meleșcanu, delir în emisiunea fostului jurnalist Chireac: 20% dintre români doresc să susțină partidul meu!

Teodor Meleșcanu a delirat ieri în emisiunea fostului jurnalist Bogdan Chireac, unde a declarat că 20% dintre români doresc să susțină un partid precum cel pe care-l conduce și anume Forța Națională

"Vom avea un congres în care să ne stabilim structura și, mai ales, programul politic. Acesta va fi clar în favoarea României și a românilor. Este principala noastră preocupare (...) Avem hotărârea de a participa la alegerile locale și la cele parlamentare. Vom vedea dacă vom candida singuri sau ne vom alia cu alte partide.

Sunt lucruri pe care le vom vedea pe parcurs, să vedem cum evoluează scena politică din România. Există dorința fermă de a fi prezenți pe eșichierul politic. 20% dintre români doresc un partid care să reprezinte interesele lor naționale", a spus Teodor Meleșcanu la DCNews.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.