Meleșcanu și Dan ”Felix” Voiculescu. Chiar nu v-ați săturat de comuniști?


Meleșcanu și Dan ”Felix” Voiculescu. Chiar nu v-ați săturat de comuniști?

Vă voi povesti un pic despre viața mea. Sunt născut în 1986 și sunt persoană cu dizabilități. Asta deși statul român nu vrea să îmi recunoască nici până în ziua de astăzi dizabilitatea și să-mi acorde un ajutor. Sufăr de hidrocefalie din naștere.

Doctorii le-au spus părinților mei ca urma să mor în primele două luni de la naștere. Dumnezeu m-a salvat. Tatăl meu, care a decedat acum patru ani, umbla pe la toate farmaciile pentru medicamentele de care aveam nevoie. Și asta se întâmpla încă din cumpliții ani ai dictaturii comuniste, când deși nu se găsea nimic, cozile erau pretutindeni. Mama stătea acasă ca să mă îngrijească. Blestemați ani.

Am inhalat la greu fum de lumânări pentru că aveam doar câteva ore de curent electric pe zi. Cât despre căldură, asta este o poveste încă foarte complicată în Săcele.

Ce mi-a venit să scriu toate astea? Păi, pentru că azi am auzit că Meleșcanu s-a înscris în noul partid înființat de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, odinioară pușcăriaș de drept comun. Să nu uităm că aceste două șandramale sunt o cangrenă pentru țara asta. Nu cred că Meleșcanu și Felix Voiculescu au stat vreodată la coadă ca să cumpere medicamente pentru ai lor. Ei nu au stat la coadă nici măcar ca să cumpere mâncare. Au fost privilegiați și încă sunt, o vede toată lumea.

Și întreb, deși mă doare capul: chiar nu v-ați săturat de comuniști?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.