Metrorex, monument de absurditate. Măsura stupidă luată de companie, prin care crește riscul răspândirii infecției cu coronavirus

Metrorex a anunțat că va diminua numărul de trenuri aflate în circulație pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus.

Măsura luată de Metrorex este totalmente ilogică, întrucât pentru a reduce riscul creării de aglomerații în stațiile de metrou și în trenuri, pentru a limita astfel răspândirea infecției cu noul coronavirus, ar fi existat doar 2 variante: creșterea numărului de trenuri sau suspendarea totală a transportului cu metroul, cu mențiunea că ultima variantă ar putea duce la sporirea aglomerațiilor în tramvaie și autobuze.

Prin măsura actuală luată de Metrorex, aglomerațiile la metrou vor fi mai frecvente

Metrorex, conform Agerpres: "În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulaţiei trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate în circulaţie se va diminua cu 15% până la 20% , în funcţie de evoluţia traficului de călători din această perioadă. Siguranţa călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv".