Mihai Caraman, singurul spion al Securității DECORAT de KGB, GLORIFICAT grețos la fundația fostului pușcăriaș Adrian Năstase


Mihai Caraman, singurul spion al Securității DECORAT de KGB, GLORIFICAT grețos la fundația fostului pușcăriaș Adrian Năstase

Singurul spion al Securității decorat de KGB pentru rezultate excepționale împotriva NATO – l-am numit pe puțin spus controversatul general Mihai Caraman, fost șef al spionajului românesc –  a fost elogiat în cel mai grețos mod, la grămadă și în particular, de Adrian Năstase, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman și Ion Cristoiu, joi, la Fundația Titulescu, sinecură controlată de fostul premier și pușcăriaș.

Odele deșănțate au fost prilejuite de lansarea volumului ”Mihai Caraman – un spion în Războiul Rece”, care-l glorifică pe agentul ce a slujit dictatura comunistă genocidară și care a adus servicii uriașe Uniunii Sovietice.

În realitate, acțiunea se încadrează în mai vechea campanie securistică a așa-zisei Securități ”patriotice” - o mare și insultătoare minciună rostogolită încă din anii 90 de sucombatul Iulian Vlad și acoliții acestuia cu epoleți, care au căpușat toate instituțiile statului. Nu a existat niciodată o Securitate ”patriotică”, ci o structură criminală represivă care a fost sabia și scutul regimului genocidar comunist. Amintim că infama DIE a pus spionajul românesc (fratele mai mic al KGB și GRU) pe harta terorismului internațional.

Să nu uităm că în 1992, Manfred Wörner, secretarul general al NATO, a anunțat că nu va vizita Bucureștiul atât timp cât Caraman va conduce SIE, avertizând că o persoană care a spionat împotriva NATO este incompatibilă cu funcția de șef al serviciului de spionaj al unei țări care făcea demersuri de aderare la NATO.

Jurnalista Marilena Rotaru a comentat, pe Facebook, evenimentul găzduit de fostul pușcăriaș Adrian Năstase.

”Ce aglomerație de laudatio și de personaje în jurul șefului spionajului român din perioada atentatelor la Europa Liberă, asupra Monicăi Lovinescu, a morții lui Noel Bernard și Vlad Georgescu!

 Cu talentul său, elogiat acum de Petre Roman (cel care l-a pus în fruntea SIE în 1990), de Adrian Năstase, Gelu Voican Voiculescu, Ion Cristoiu, generalul Mihai Caraman a servit un regim totalitar, de sorginte bolșevică! Serviciile de informații din fostele state comuniste colaborau frățește cu cele de la Kremlin!”, scrie Marilena Rotaru.

Vă amintim că de-a lungul ultimilor ani Fundația Titulescu și-a dat pe deplin arama pe față, devenind un focar al propagandei anti-europene (Adrian Severin, Răzvan Theodorescu ș.a.m.d..) de pe poziții kremlinologice, fostul pușcăriaș Adrian Năstase efectuând vizite ciudate în Rusia și organizând dezbateri anti-occidentale cu un puternic iz moscovit. Să nu uităm nici că Năstase este tovarăș la cataramă cu Dughin, cum singur se laudă, și că ex-premierul PSD ocupă un ”strălucit” loc 2, după nomenklaturistul Ion Iliescu, pe Lista prietenilor lui Dughin din România.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.