Mihai Fifor s-a "dăncilizat". Noul prezidențiabil al PSD a gafat chiar la anunțul candidaturii


Mihai Fifor s-a "dăncilizat". Noul prezidențiabil al PSD a gafat chiar la anunțul candidaturii

Senatorul PSD, Mihai Fifor, a început să dea semne de "dăncilizare". După intrarea lui Dragnea la pușcărie, Fifor a început să joace rolulul unui fel de stâlp pentru Viorica Dăncilă. La orice declarație de presă susținută de Viorica, Fifor este aproape nelipsit, încercând parcă să confere un aer mai serios în fața poporului privind spusele premierului, căci acestea sunt aproape imposibil de luat în serios. 

Dar gafele Vioricăi par molipsitoare. În cursul zilei de luni, Mihai Fifor și-a anunțat intrarea în cursa pentru alegerile prezidențiale din 2019, dar a început cu stângul. Concret, Fifor a spus referitor la candidatura sa că va fi anunțată de către purtătorul de cuvânt al PSD în cadrul unui CEx. De subliniat faptul că însuși Fifor este purtătorul de cuvânt al PSD

 "Am decis să intru în cursa pentru prezidenţiale. Acest lucru va fi anunţat de către purtătorul de cuvânt al PSD în şedinţa CEx PSD, de vineri", a declarat Mihai Fifor pentru Antena 3. 

Reacțiile nu au întârziat să apară: 

"Nu, că în PSD sunt chiar toți cretinii. Și fiecare cretin de acest tip ne anunță, în felul lui cretin, desigur, că dorește să ne fie președinte. Domnul Fifor, acest Viorica Dăncilă masculin al partiduțului, zice așa: „Am decis să intru în cursa pentru prezidenţiale. Acest lucru va fi anunţat de către purtătorul de cuvânt al PSD, în şedinţa CEx PSD de vineri”. Fifor e purtătorul de cuvânt al PSD", a scris jurnalista Ramona Ursu pe Facebook. 

"Are dreptate Ramona Ursu, densitatea imbecililor in PSD este astronomica. Ce te faci cand neghiobia se transforma in alienare? Nu in sensul filosofic, hegelian, ci in acela psihiatric, de nebunie: "Am decis să intru în cursa pentru prezidenţiale. Acest lucru va fi anunţat de către purtătorul de cuvânt al PSD, în şedinţa CEx PSD de vineri”. Fifor e purtătorul de cuvânt al PSD", a postat și politologul Vladimir Tismăneanu pe Facebook. 

Nu este prima gafă a social-democratului Mihai Fifor. În calitate de fost ministru al Apărării, Mihai Fifor a intrat în atenția publică după ce a făcut o gafă imensă, declarând public la Antena 3 că România are în baza miliară de la Deveselu rachete balistice, nu interceptoare, dând apă la moară Federației Ruse. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.