MINCIUNA așa-zisului BLAT PNL-PSD! Presa mogulilor a lansat acest scenariu fake news pentru a avantaja PSD. CCR a spulberat orice dubiu


MINCIUNA așa-zisului BLAT PNL-PSD! Presa mogulilor a lansat acest scenariu fake news pentru a avantaja PSD. CCR a spulberat orice dubiu

Intens rostogolitul scenariu al așa-zisului ”blat” PNL-PSD pentru anticipate se dovedește, după decizia de astăzi a CCR, care spulberă fără drept de apel posibilitatea unui astfel de scrutin, doar un scenariu mediatic mincinos care a avantajat enorm PSD, rolul găștii Dorneanu&Co fiind dus în derizoriu, luni în șir, în mod premeditat, deși totul s-a jucat la CCR, așa cum s-a întâmplat și în trecut, cu prilejul altor situații cu miză politică.

Podul.ro a avertizat, în repetate rânduri, că scenariul așa-zisului blat PNL-PSD – scenariu care nu a fost susținut niciodată cu dovezi, ci doar umflat cu pompa de partid și de redacție – a fost lansat de o parte a presei mainstream, mogulice, printre care amintim Antena 3, EVZ și Adevărul, care a trâmbițat cu vehemență aceste baliverne în zone mediatice în care Antena 3 nu avea acces.

Dincolo de aceste aspecte, jurnalistul Cristian Andrei explică, pe Facebook, de ce scenariul privind așa-zisul blat (care iată că e imposibil de concretizat și în sprijinul căruia nu au fost prezentate niciodată dovezi, darămite fapte) a avantajat enorm PSD:

”Nu poți sa vorbești despre blatul pentru anticipate fără sa iei în considerare CCR.

PSD a părut ca accepta blatul cu PNL și a dinamitat totul prin CCR. Strategia PSD a fost să se vorbească foarte puțin despre influența sa asupra CCR. Să nu se facă vâlvă în zona asta. Le-a reușit, teoria blatului a avantajat enorm PSD, mulți au scăpat din vedere rolul CCR. Judecatorii au decis astăzi ca OUG privind anticipatele este neconstituțională în ansamblul sau”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.