Ministrul Vela, după audierea din comisii: ”Parlamentari puși în funcții din pixul lui Dragnea nu mai au ce căuta în Parlament!”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a primit aviz negativ în comisiile parlamentare reunite, cu 15 voturi ”împotrivă”, 10 pentru și 4 abțineri, relatează ziare.com. 

Liberalul a declarat la ieșirea de la audierea din comisiile de specialitate că ”este un vot politic” și că ”parlamentari puşi în funcţii de deputaţi sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce căuta în Parlament”: 

"Normal, s-a votat politic, eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred că cel mai bine a fost faptul că cetăţenii României au văzut că ceea ce vrem noi să facem este pentru binele României. Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am făcut până acum ca activitate în ultimele trei luni sunt măsuri care aduc plus valoare în relaţia ministerului cu cetăţenii. Votul acesta negativ arată încă odată că PSD-ul, parlamentari puşi în funcţii de deputaţi sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă şi ar trebui să plece acasă. Aşadar, susţin alegerile anticipate", a afirmat Marcel Vela, citat de stiripesurse.ro 

Audierile miniștrilor din Guvernul Orban 2 au început luni și se vor întinde în decursul a trei zile, urmând ca pe data de 24 februarie să primească votul de respingere sau învestire al plenului reunit din Parlament.