Mircea Diaconu a ajuns ținta tuturor ironiilor: "Maestru de ceremonii"/"Cea mai bună comedie pe care am văzut-o"


Mircea Diaconu a ajuns ținta tuturor ironiilor: "Maestru de ceremonii"/"Cea mai bună comedie pe care am văzut-o"

Mircea Diaconu, transformat peste noapte candidat "independent" la prezidențiale, a ajuns ținta ironiilor. După ce a fost invitat la Realitatea TV, fosta peremistă, Olguța Vasilescu a spus că Denise Rifai a reuşit cu greu să smulgă "vreo două idei" de la Diaconu. "Diaconu la Rifai! Cea mai buna comedie pe care am vazut-o in ultimii ani! Amandoi sunt magistral de comici!", a scris Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, a afirmat într-un comentariu pe pagina sa de Facebook că Diaconu propune un model al președintelui uns de popor și transformat intr-un maestru de ceremonii:

„Ma uit la domnul Diaconu. Propune un model al președintelui uns de popor și transformat intr-un maestru de ceremonii: preia din voleu o problema, orice problema de la Caracal si politica penală la mutarea ambasadei din Israel la Ierusalim și politica externa, și generează o dezbatere publica. Nu e clar cum se ia decizia, cum se alege soluția. Sper ca nu prin ridicarea mâinii in Agora. Natiunea decide in toate chestiunile. Liniște, pace, încredere - asta trebuie sa ofere președintele.

Mi se pare halucinant, ca in naivitati susținute de Ponta și Tariceanu nu cred. Si oarecum înduioșător, prin suprasimplificare. Nu facem nimic, coordonam numai națiunea sa dezbată. Un lucru e garantat: o campanie spumoasă”.

Amintim că și candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu l-a ironizat pe Diaconu, spunând că: "Mircea Diaconu este bun actor in roluri de prost".

Victor Ponta, unul dintre susținătorii lui Diaconu, a acuzat un blocaj mediatic în ceea ce îl priveşte pe acesta. Nici candidatul nu se grăbeşte însă să transmite mesaje, nici măcar prin intermediul comunicatelor de presă sau al paginii de Facebook, unde publică periodic doar înregistrări video.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.