Mister adânc: cine a comandat ”pizza de Miami” cu nucă și curcan la sediul-palat al PDM? Filip, Diacov și Jizdan, sau chiar Dodon? Diacov, mare amator de clătite rusești


Mister adânc: cine a comandat ”pizza de Miami” cu nucă și curcan la sediul-palat al PDM? Filip, Diacov și Jizdan, sau chiar Dodon? Diacov, mare amator de clătite rusești

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) încearcă să dezlege, pe Facebook, ițele unei noi enigme: cine a comadat pizza de Miami cu miez de nucă și carne proaspătă de turcan? Tovarășii Pavel Filip, Dumitru Diacov și ”dansatoarele” de la PDM, care susțin regimul rusofil și românofob al lui Dodon?

Vă prezentăm comentariul lui Iurie Reniță: 

”PDM a trăit, PDM trăiește, PDM va trăi cu... Pizza de Miami și cu ‹tușoncă›!

Chiar astăzi dimineață am trecut pe strada Armenească, intersecție cu b-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, și mare mi-a fost surpriza să constat că sediul PDM este în continuare aici, doar că n-am mai observat mașina cu girofar a poliției, în schimb o persoană disperată striga întruna: cine a comandat Pizza de Miami, cine a comandat Pizza de Miami?

Mă întrebam și eu: oare unde Pizza de Miami este mai gustoasă – la sediul PDM de pe strada Armenească 44/3 sau de pe Tighina 32? La ultima adresa astăzi se mănâncă ‹blinciki› (clătite rusești), pregătite cu atâta măiestrie culinară de veteranul parlamentarismului moldovenesc Dumitru Diacov.

Cine din conducerea actuală a PDM-ului a comandat Pizza de Miami din carne proaspătă de curcan și cu mult miez alb de nucă din cota pentru export? Lumea se tot întreabă nedumerită: poate Pavel Filip, poate Dumitru Diacov, poate Alexandru Jizdan, poate dansatoarele de neîntrecut ale PDM-ului? Sau poate locatarul temporar de la Condrița, săturat de atâta ‹тушёнка› (tocană)?”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.