Mitropolia kaghebistă a Chișinăului și a întregii Moldove: Bill Gates omoară copii în India și microcipează planeta! Vladimir, kaghebistul bărbos


Mitropolia kaghebistă a Chișinăului și a întregii Moldove: Bill Gates omoară copii în India și microcipează planeta! Vladimir, kaghebistul bărbos

Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove – instituție kaghebizată și condusă de notoriul KGB-ist cu barbă Vladimir, autointitulat ”președinte” al Sinodului – a emant, marți, o așa-zisă ”Adresare” către președintele rusofil Igor Dodon, în care, printre uluitor de multe tâmpenii, dughinisme și goange, susține și că, țineți-vă bine, Bill Gates omoară copii în India, timp în care microcipează întreaga planetă.

Cu asta se ocupă Mitropolia kaghebistă a Chișinăului și a întregii Moldove, sinecură aflată sub conducerea și mai kaghebistei Biserici Ruse. 

Vă prezentăm un scurt pasaj din delirul amintit:

”În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internațional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanității, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susține ideea de genocid pentru reducerea populației planetei.

Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță.

Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă.

Totodată, a început microciparea în masă a populației din Europa.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.