UPDATE. VIDEO. Mizerie de nedescris la adresa USR PLUS. Indivizi deghizați în homosexuali, cu fesele la vedere, au împărțit materiale electorale în numele alianței și s-au lăsat filmați în timp ce erau „puși pe fugă” de electorat. Claudiu Năsui: „E fake”


UPDATE. VIDEO. Mizerie de nedescris la adresa USR PLUS. Indivizi deghizați în homosexuali, cu fesele la vedere, au împărțit materiale electorale în numele alianței și s-au lăsat filmați în timp ce erau „puși pe fugă” de electorat. Claudiu Năsui: „E fake”

UPDATE. Potrivit mai multor membri USR-PLUS, scenele cu așa-zișii homosexuali pe tocuri și cu peruci, care împart alegătorilor materiale electorale în numele alianței, s-au petrecut în spatele Primăriei Voluntari.

„Deci PSD-ul a îmbrăcat niște bărbați în tricouri fake cu Alianța*, le-a pus peruci, tocuri, le-a decupat blugii și le-a scris USR pe fund după care a făcut o simulare cu niște cetățeni care huiduie "bulangii".

Nici nu știi de unde să o iei. De la homofobie? De la instigare la ură? De la fake news? De la penibil?

Bună dimineața în prima zi de campanie electorală. Nu ne mai cheamă de mult Alianța 2020 și nici nu am avut vreodată modelul ăla de tricou”, scrie Shere Marinescu (USR-PLUS) pe contul său de Facebook. Reamintim că tot în voluntari, Biroul Electoral de Circumscripție a respins recent candidații USR -Plus pentru Consiliul Local, situație rezolvată ulterior în instanță. USR-PLUS a acuzat atunci un „abuz al famiglie Firea-Pandele".

Știrea inițială

Două filmări de mici dimensiuni în care pretinși reprezentanți ai USR-Plus încearcă să împartă materiale electorale, în ținute de tip gay-parade ostentative, s-au viralizat pe Facebook de pe contul unui anume Dorel Cio, fiind distribuite mai ales de reprezentanți / simpatizanți ai PSD și AUR (partidul înființat de dubioșii George Simion și fostul jurnalist ortodox Claudiu Târziu).

Realizatorul primului clip este cel mai probabil înțeles cu „actorii” USR PLUS pentru că le filmează insistent părțile dorsale descoperite, în timp ce aceștia se mișcă lasciv, iar mulțimea dezlănțuită zbiară „bulangiilor, „băi golanilor”, „huo”, „plecați de aici, homosexualilor”. Vezi AICI

În cea de-a doua filmare, „bulangiii” USR-Plus par puși pe fugă de adulți și copii, care urlă înnebuniți de furie și dezgust. Locul în care e posibil să se fi întâmplat făcătura ar putea fi în Sectorul 5, într-una din zonele controlate de PSD și clanurile interlope astfel încât mulțimea să poată fi totuși ținută sub control dacă situația ar fi degenerat. Vezi AICI

Toți „useriștii” din filmările cu pricina au fețele acoperite de măști și poartă peruci.

Claudiu Năsui, liderul USR București, a declarat pentru Podul că filmările sunt „100% fake”.

„Partidele din vechea clasă politică au început campania printr-o făcătură. Așa s-a întâmplat și la alegerile europarlamentare când președintele tineretului PNL Cluj distribuia pe străzi pliante false cu însemnele USR, în care scria că USR ar vrea să facă avortul obligatoriu și alte minciuni. Domnul în cauză a fost recompensat printr-un loc eligibil la alegerile actuale.

Aceste făcături au două roluri: să calomnieze și să ascundă mizeria proprie. Pe principiu ‚calomniază, calomniază, ceva tot rămâne’. Astfel lumea devine confuză și adevărul se pierde. Realitatea este înlocuită cu propagandă. Și mai grav, cazuri cu adevărat sinistre se uită sau se fac nevăzute. Cum ar fi primarul PNL din județul Iași care a violat două minore chiar în sediul primăriei. Și nu doar că le-a violat, dar a și plătit 100 de lei proxenetului pentru a-i fi aduse. Și pentru ca atrocitatea să fie maximă, una dintre adolescente fusese răpită cu câteva ore înainte chiar din școală. Genul acesta de monștri, nu doar că nu înfundă pușcăriile, dar candidează din nou sub aceleași culori”, a mai spus Năsui.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.