Monstrul de la Caracal încearcă noi tertipuri pentru a bloca ancheta de la casa groazei. Precizările avocatului lui Gheorghe Dincă

Monstrul din Caracal încearcă să blocheze ancheta de la casa groazei prin tot felul de tertipuri. Concret, avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasoschi, a declarat că inculpatul se simte obosit și că primește să bea apă caldă.

Astfel, avocatul, foarte grijuliu față de monstrul din Caracal, speră ca acesta "să își facă ceaiuri", căci "apă nu se mai poate bea la un moment dat". Monstrul de la Caracal își pregătește terenul pentru momentul în care va avea intenția să nu mai fie receptiv, comunicativ în raport cu autoritățile. 

„El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt niște condiții foarte grele acolo pentru toată lumea - și pentru polițiștii, și pentru inculpat, și pentru avocat. (...) Primește apă, dar se încălzește și este o problemă. Nu au frigider acolo și se bea apă caldă, cum am băut și eu. Sper să își facă ceaiuri. Ceai se poate bea, apă nu se mai poate bea la un moment dat”, a spus avocatul, la Antena 3.

Anchetatorii au mers și miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.