MOTIVELE. De ce se ține cu dinții șpăgăreasa Sorina Pintea de postul de manager al Spitalului Baia Mare! Banii publici și protecția PSD

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) susține, pe Facebook, că decizia dubioasei Sorina Pintea de a reveni asupra demisiei și de a-și păstra postul de manager la spitalul din Baia Mare arată două lucruri: pe de o parte, șpăgăreasa are semnale că PSD ar putea reveni la putere și că o va proteja, pe de altă parte, Pintea salivează la gândul investițiilor în sănătate de după pandemie, sperând că va ”gestiona” și ea acești bani, în vederea construcției unor noi viloaie și pentru cele mai plăcute vacanțe în Maldive.

Vă prezentăm avertismentul lui Mircea Marian:

”Decizia doamnei Sorina Pintea de a reveni asupra demisiei și de a-și păstra postul de manager la spitalul din Baia Mare arată două lucruri:

a) Că are semnale că PSD ar putea reveni la putere și va fi protejată: proces amânat la calendele grecești, probe anulate...

b) Când se va termina pandemia va exista o presiune uriașă pentru “investiții în sănătate“. Alde Pintea și alții ca ea vor gestiona acești bani. Vor înflori vilele și vacanțele în Maldive”.