Mugur Ciuvică va fi dat în judecată pentru o nouă intoxicare: "Angajații unui condamnat penal și în plus turnător la Securitate dovedit au ajuns să facă procese de intenție oamenilor corecți din această țară!"


Mugur Ciuvică va fi dat în judecată pentru o nouă intoxicare: "Angajații unui condamnat penal și în plus turnător la Securitate dovedit au ajuns să facă procese de intenție oamenilor corecți din această țară!"

Mugur Ciuvică a mai găsit o țintă în care să arunce cu intoxicări. De data aceasta este vorba despre consilierul general al Primăriei Capitalei, USR-ista Ana Ciceală, în legătură cu care Ciuvică a publicat o așa-zisă dezvăluire (o puteți consulta AICI) despre afacerile ei.

Astfel, consilierul general Ana Ciceală a avut o poziție față de demersul manipulator al antenistului Ciuvică atrăgând atenția asupra informațiilor din falsa dezvăluire că sunt publice, iar acestora se adaugă "neadevăruri, asocieri forțate și interpretări manipulatorii".

Pe cale de consecință, Ana Ciceală a anunțat că îl va da în judecată pe Ciuvică "pentru calomnie și pentru prejudicii aduse imaginii".

Redăm reacția Anei Ciceală:

"Poziția mea legată de așa zisele dezvăluiri ale antenistului Mugur Ciuvică

Așa zisa dezvăluire făcută de ”Grupul de investigații politice” nu este de fapt nicio dezvăluire. Sunt, pur și simplu, informații publice care se regăsesc în declarațiile mele de avere și interese, la care se adaugă, însă neadevăruri, asocieri forțate și interpretări manipulatorii. Așadar secretul este că nu era niciun secret.

Companiile la care sunt administrator au făcut și fac afaceri cu parteneri privați și au respectat legea în litera și spiritul ei. Firma la care face referire așa-zisa dezvăluire nu mai are practic activitate în România din anul 2013, NU a deținut și nu deține terenuri forestiere și, chiar dacă mai figurez în acte ca administrator al acestei firme, aspect făcut public în declarația de avere și interese, nu am mai încasat vreo remunerație ori alt beneficiu din anul 2013. Singura firmă din domeniul silvic la care sunt administrator n-a vândut niciun metru cub de lemn către Schweighofer și chiar le-am recomandat și le-am solicitat beneficiarilor să nu facă afaceri cu această companie.

Nu este o rușine să muncești cinstit și legal în mediul privat. Este însă cu totul condamnabil ce face Grupul de Investigații Politice. Angajații unui condamnat penal și în plus turnător la Securitate dovedit au ajuns să facă procese de intenție oamenilor corecți din această țară. Sunt atacuri mizerabile, la care sunt supusă pentru că, în cadrul activității mele în slujba cetățenilor, am deranjat interesele clientelare ale celor care au pus ochii pe bugetul și pe patrimoniul public, cel mai recent caz fiind distrugerea Parcului Brâncuși.

Nu am nimic de ascuns. Nu e nimic de care să-mi fie rușine în toată cariera mea. Așa că nu voi lăsa pe nimeni să-și bată joc de munca și de reputația mea. Nu este primul atac la care sunt supusă. Chiar acum câteva zile Gabriela Firea mi-a atacat tatăl în ședința de Consiliu General, fiindcă puneam prea multe întrebări incomode despre situația de la spitalele bucureștene.

Am discutat deja cu avocații și voi deschide acțiune în instanță pentru calomnie și pentru prejudicii aduse imaginii mele. Îmi voi apăra drepturile, demnitatea, integritatea personală și profesională și voi continua să lupt pentru drepturile cetățenilor pe care îi reprezint, fără a mă lăsa intimidată de asemenea atacuri denigratoare".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.