VIDEO. Mutarea la liberalism a pesedistei înrăite Roxana Pațurcă, senator de Călărași, care până mai ieri înjura public PNL și-l lăuda slugarnic pe Liviu Dragnea


VIDEO. Mutarea la liberalism a pesedistei înrăite Roxana Pațurcă, senator de Călărași, care până mai ieri înjura public PNL și-l lăuda slugarnic pe Liviu Dragnea

Senatoarea Roxana Pațurcă, o pațachină politică, care i-a adus recent unele din cele mai grețoase osanale infractorului Liviu Dragnea, „Șeful” în fața căruia se ploconea slugarnic și agramat, dar cu majusculă pe Facebook, a trecut la PNL după ce a fost exclusă de PSD pe motiv că a lipsit nemotivat la moțiune.

„Doresc să vă mulțumesc încă o dată, domnule președinte Liviu Dragnea, pentru sprijinul pe care l-am avut mereu de la dumneavoastră și de la toți liderii din conducerea PSD Central. Cu sprijinul dvs și al Guvernului, județul nostru a beneficiat de fonduri importante de investiții....”, gurea Pațurcă într-o cuvântare tovărășească de lemn susținută la Călărași, în campania electorală pentru europarlamentare  (mai exact pe 11 mai 2019, cu două săptămâni înainte ca Dragnea să ajungă la Rahova). VIDEO AICI

Pațurcă, măritată recent cu un liberal divorțat și cu copil (pe care se pare că l-ar fi evacuat din locuință în toiul unei ierni), primar de comună prin Călărași, a intrat în atenția opiniei publice nu prin vreun demers în interesul cetățenilor pe care îi reprezintă în Senat, ci prin opulența cu care își sărbătorea aniversările la Călărași, unde era acoperită de zeci de buchete de flori de subalterni și țuțări de partid, lăudată vomitiv de presa locală aservită și aniversată prin petreceri monstruoase la sediul PSD.

Pațurcă și soțul Theodor Aniel Nedelcu (devenit și Pațurcă după căsătorie) au fost invitați la nunta lui Dragnea jr de la Snagov de la sfârșitul lui august 2018, invitație pe care au onorat-o la bordul unui bolid de lux, ca mai toți bugetarii prezenți la eveniment de altfel. A fost atunci o monstruoasă paradă social-democrată a mașinilor de zeci și sute de mii de euro. VIDEO AICI.

Slugarnică din fire și atentă să se pună bine cu șefii, Pațurcă s-a pozat la nuntă alături de ministrul Sănătății de la acea vreme, Sorina Pintea, reținută ulterior de DNA pentru fapte de corupție (șpagă la pungă).

„Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie”, a declarat Daniel Fenechiu, liderul senatorilor liberali, la scurt timp după ce presa a aflat de noua achiziție.

Într-un interviu pentru Epoch Times, Fenechiu a vorbit și mai mult despre „calitățile” pupătoarei de dosuri de „șefi” (alăturat aveți captura unui mesaj postat de Roxana Pațurcă pe Facebook în care îl pupa agramat în fund și pe „șeful” Mihai Tudose, fost premier PSD).

„Este un senator extrem de raţional şi de muncitor, care ne-ar fi extrem de util atât în activitatea senatorială cât şi în activitatea politică. Lucrul numărul doi: are o relaţie foarte bună cu organizaţia PNL Călăraşi, şi atâta vreme cât organizaţia PNL Călăraşi o doreşte şi nu există o problemă legată de incompatibilităţi şi totul este în regulă. Iar lucrul numărul trei este că este căsătorită cu un primar liberal. (...) Deci electoratul PNL din Călăraşi va primi bine această mutare. Organizaţia din Călăraşi ne-a asigurat că venirea Roxanei este binevenită şi este un plus pentru organizaţie. Pe de altă parte, vedeţi dumneavoastră, este foarte bine să fim extrem de moralişti, sunt de acord, şi e bine să avem principii. Dar trebuie să avem şi numărul de voturi necesar ca să putem proteja actele emise de Guvern – mă refer la ordonanţele de urgenţă – şi să putem asigura stabilitatea Guvernului în acest final de mandat în care PSD-ul, după cum aţi văzut, forţează debarcarea Guvernului. Deci, noi trebuie să îmbinăm în acest final de mandat atât zona de principii cât şi zona de eficienţă”, a precizat Fenechiu pentru Epoch Times



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.