Nașa Olguța Vasilescu și-a dat drumul la gură și a început să vorbească despre clanțe

  • Podul
  • Apr 13, 2019, 10:53
  • 58534

Aleasă de Liviu Dragnea, ca împreună cu proaspătul său soț și candidat PSD la europarlamentare, Claudiu Manda, să-i fie nașă spirituală la nunta cu Irina Tănase, Lia Olguța Vasilescu, purtătoarea de cuvând a psd, a introdus în discursul de la Craiova un virulent mesaj antieuropean: “Avem nevoie să trimitem în Europa patrioţi români, care să se bată pentru noi acolo, care să nu lingă clanţa la mai marii Europei, aşa cum din păcate au făcut în ultimii ani toţi cei trimişi de PNL şi de PMP acolo. Avem nevoie de această echipă şi ştiu că dumneavoastră o veţi susţine. Nu pot ei bloca atât cât putem noi vota”.

„Florian Câţu, care este eminenţa cenuşie a PNL, ne spune că în momentul în care PNL va veni la guvernare printre primele măsuri vor fi daţi afară 500.000 de bugetari şi vor fi îngheţate toate programele sociale ale PSD, ca să analizeze ei cum merge economia. Aceştia sunt oamenii care vor să vină la guvernare şi care ne avertizează dinainte ce o să ni se întâmple”, a mai vituperat Olguţa Vasilescu, potrivit adevarul.ro.

După ce a fost refuzată de președintele Iohannis pentru funcția de ministru al Dezvoltării de trei ori iarna trecută, fost peremistă din Bănie, în vârstă de 44 de ani, ocupă în prezent funcțiile de secretar al Camerei Deputaților, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă și purtător de cuvânt al Partidului Social-Democrat.