Negoiță, încrezător că va scăpa de pușcărie în urma unui jaf de proporții. Acuzațiile unui consilier general: "Edilul a încercat să albească practic furtul din banii noștri"


Negoiță, încrezător că va scăpa de pușcărie în urma unui jaf de proporții. Acuzațiile unui consilier general: "Edilul a încercat să albească practic furtul din banii noștri"

Laptopuri, mobilier, materiale de construcții, unelte și echipamente în valoare de peste 300.000 lei au dispărut de la o firmă a Primăriei Sector 3, AS3 - Administrare Străzi S3, potrivit unui proiect de hotărâre pus pe lista suplimentară a ședinței de Consiliu Local de miercuri, informează Hotnews.

De subliniat în acest caz este că primarul Robert Negoiță se face că nu știe de situație, iar în acest sens, bazându-se pe pseudo-justiția din România, a precizat că așteaptă ca procurorii să facă dreptate cât mai repede, fiind sigur că scapă basma curată

Ana Ciceală, consilier municipal și candidat USR la Primăria Sectorului 3, a atras atenția că "Negoiță a încercat în ședința de Consiliu Sector 3 să albească practic furtul în cauză".

Ciceală, pe Facebook: "De la una dintre companiile locale înființate de Robert Negoiță au dispărut laptopuri, mobilier și echipamente de 300.000 lei. Bani plătiți de noi lunar către aceste firme.

Apoi, Robert Negoiță a încercat în ședința de Consiliu Sector 3 să scoată din inventar prin casare toate aceste obiecte dispărute, să albească practic furtul din banii noștri.

Vă spuneam că aceste firme funcționează ca paravan pentru ascunderea modului în care sunt cheltuiți banii publici. Se pare că funcționează direct pentru furturi din patrimoniu".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.