Nepăsarea totală a PSD. Ciolacu: "Gestionarea crizei coronavirusului e a PNL"


Nepăsarea totală a PSD. Ciolacu: "Gestionarea crizei coronavirusului e a PNL"

Deși criza politică se adâncește pe zi ce trece și cazurile de coronavirus se înmulțesc, PSD nu pare interesat de un guvern stabil și complet capabil să acționeze pentru gestionarea problemelor țării. 

"În cadrul PSD am luat o decizie politică clară că nu vom vota Guvernul Cîțu. Acest guvern, din punctul nostru de vedere, nu merită să fie votat. Responsabilitatea creării unei majorități este a PNL. PSD este o minoritate în Parlament.

Gestionarea crizei coronavirusului în acest moment este a PNL", a declarat Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă susținută luni.

Mai mult, Ciolacu a refuzat invitația premierului Ludovic Orban la o întâlnire pentru stabilirea datei la care vor avea loc alegerile locale pe motiv că partidul său are ”alte priorități”.

"Nu are prerogative să mă invite. Este treaba Guvernului să dea HG-ul cu data, noi avem alte priorități", a mai spus el. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.