NERUȘINARE: PSD vrea o comisie de anchetă care să verifice dacă n-au fost fraudate alegerile organizate chiar de Guvernul Dăncilă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunțat la Antena 3 că partidul său discută cu aliații din ALDE formarea unei comisii parlamentare de anchetă care să verifice suspiciunile de fraudă la scrutinul din 26 mai.

”Am discutat, și probabil că vom avea ca temă în cadrul unei ședințe de coaliție și ideea aceasta a înființării unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai. Pentru că la urma urmei cred că este necesar ca toată lumea să știe că lucrurile au decurs corect sau dacă au existat probleme, aceste probleme să poată fi evidențiate”, a spus Fifor.

Încă de luni, senatorul PSD Șerban Nicolae a lansat această bazaconie, dând vina pe STS. ”Acest serviciu nu mai are ce căuta în procesul electoral”, a spus senatorul PSD.

Alegerile din 26 mai au fost organizate de guvernul Dăncilă, principala instituție implicată fiind Ministerul de Interne, condus de Carmen Dan.