Nervozitatea Gabrielei Firea, explicată de un deputat: DNA e pe urmele primăriței Capitalei


Nervozitatea Gabrielei Firea, explicată de un deputat: DNA e pe urmele primăriței Capitalei

Deputatul PMP Robert Turcescu a afirmat joi, într-o postare pe Facebook, că motivul pentru care Gabriela Firea este din ce în ce mai nervoasă constă în faptul că "băieții din sistem care au susținut-o să ajungă în fruntea Primăriei și i-au ținut și spatele vreme de câțiva ani buni" încep să o părăsească, semnalul fiind dat de edilul Sectorului 3, Robert Negoiță. Mai mult, Turcescu a avansat scenariul conform căruia DNA se află pe urmele Gabrielei Firea. 

Turcescu: "Știți de ce e nervoasă Firea după "trădarea" lui Negoiță? Nu plînge de dorul lui, va asigur! Alta e problema: semnalul dat de Negoiță e, de fapt, semnalul dat de niște băieți din Sistem care au susținut-o sa ajungă in fruntea Primăriei si i-au ținut si spatele vreme de citiva ani buni. Și "baietii" au anunțat-o- si o anunta aproape in fiecare zi! - ca au lasat-o din brate. Ieri Negoiță, miine Baluta, poimiine vine DNA... Asa se scrie istoria!

De-asta vorbeste Firea de faptul ca s-a apasat un buton nuclear impotriva ei, doar nu credeti ca Negoiță singur e capabil sa produca vreo fisiune si s-o duca pe madamă la implozie! Negoiță e doar mesagerul public, e capul de cal pe care i l-au lasat in pat "băieții".

Luati-va popcorn, in ritmul asta madama cred ca renunta la o noua candidatură...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.