Nesimțire PSD-istă: Dăncilă REFUZĂ să explice de ce a cumpărat Guvernul COVOARE de 120.000 EURO!


Nesimțire PSD-istă: Dăncilă REFUZĂ să explice de ce a cumpărat Guvernul COVOARE de 120.000 EURO!

Deși a primit o solicitare oficială și explicită în acest sens, depusă de deputatul USR Claudiu Năsui, Guvernul nu vrea să clarifice nici desfășurătorul ciudatei preumblări a Vioricăi Dăncilă în SUA, la conferința AIPAC, și nici scandaloasa achiziție a unor covoare în valoare de… 120.000 de euro, pe care a parafat-o regia protocolului de stat, în februarie 2019.

În acest context, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) răbufnește pe Facebook: ”Covoare de 120.000 de euro, frate? Îți dai seama ce republică mafiotă suntem și ce mizerii ar ieși la suprafață, dacă întrebările lui Claudiu Năsui ar primi răspuns”.

Vă prezentăm comentariul lui Mircea Marian:

”La 15 aprilie, deputatul USR Claudiu Năsui a trimis Guvernului/SGG două întrebări:

a)Cine a invitat-o pe Viorica Dăncilă în SUA la conferința AIPAC, cine a însoțit-o și la ce hotel a stat.

b)Pentru cine a cumpărat regia protocolului de stat, în februarie 2019, covoare de 120.000 de euro.

Termen pentru răspuns: 13 mai.

Suntem în 26 iunie, nici un răspuns de la Guvern.

Covoare de 120.000 de euro, frate? Îți dai seama ce republică mafiotă suntem și ce mizerii ar ieși la suprafață, dacă întrebările lui Claudiu Năsui ar primi răspuns”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.