Nesimțirea continuă: după ce a înjurat România ca la ușa cortului, rusofilul Dodon îl amenință cu un proces pe deputatul Iurie Reniță, fostul ambasador al Basarabiei la București


Nesimțirea continuă: după ce a înjurat România ca la ușa cortului, rusofilul Dodon îl amenință cu un proces pe deputatul Iurie Reniță, fostul ambasador al Basarabiei la București

După ce a insultat România în repetate rânduri, opulentul rusofil Igor Dodon îl amenință acum cu un proces pe deputatul Iurie Reniță, fost ambasador al R. Moldova la București, după ce acesta a comentat acid o poză care-l prezenta pe Dodon întinzând mâna spre un vițel pătat, spunând că fotografia înfățișează ”două animale”.

La rându-i, Iurie Reniță îl ia peste picior pe Dodon, pe Facebook, transmițându-i prorusului că sfârșitul său politic este aproape.

”Deoarece, de ultimă oră, observ că acest ‹animal politic› (de la Aristotel citire!) mă amenință cu judecata și cu alte aberații juridice, elaborate de ortacii lui psrm-iști alde ‹доцент›, atunci îi voi da replica de rigoare nu prin amenințări, ci printr-o cifră cu adevărat impresionantă: peste 500.000 (jumătate de milion!) de cetățeni îl detestă deschis și nu-l vor vota pe Dodon la viitoarele alegeri prezidențiale.

Drept confirmare și cel mai concludent argument social sunt secvențele din anexă (postarea mea pe FB din 24 februarie 2020). "До свидания, Игорь Никалаич!", împreună cu "kuliok" cu tot!

Asta poporul își dorește!!!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.