VIDEO. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă. Vecinii și prietenii au fost alertați de câine care lătra continuu

Figură mondenă controversată care și-a înscenat inclusiv câteva conflicte și chiar agresiuni fizice pentru a fi prezent în  paginile ziarelor de scandal, actorul Costin Mărculescu, 50 de ani, a fost găsit mort în cada propriei locuințe în noaptea de miercuri spre joi. Actorul locuia doar cu cățelușul său Maxy în vârstă de doi ani.

Potrivit ProTV, câțiva prieteni au dat alarma, pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon, iar  Maxy lătra insistent în locuința închiriată în sectorul 3 al Capitalei. În plus, în locuința actorului de la etajul opt se spărsese o țeavă și mai mult apartamente de jos fuseseră inundate.

Vecinii au declarat că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieșit cu câinele la plimbare.

Pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă.

Apropiații lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfârșitul acestei luni. Actorul avea însa mari dificultăți financiare.

El ar fi împlinit 51 de ani luna aceasta, pe 29.

Câinele Maxy a fost luat de autoritatea pentru supravegherea și protecția animalelor pentru îngrijiri.

„Pur și simplu apropiații m-au informat că a fost găsit mort în cadă și fiind prieteni de ani de zile și vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind și în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna știa să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins” și știu că își dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o amică.

Conform Poliţiei Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la uşă sau la telefon, de mai mult timp, poliţişti ai Secţiei 12 Poliţie s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate şi echipaje din cadrul ISUBIF (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov), iar în prezenţa unor martori s-a patruns în locuinţă, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei”, precizează Poliţia Bucureşti,

Corpul neînsufleţit al lui Mărculescu a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a conchis surse menţionată.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț și a scos șapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre, susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate, jucând alături de Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.