News Alert! Ministrul liberal care și-a micșorat casa, Ion Ștefan, a fost audiat de procurorii DNA


News Alert! Ministrul liberal care și-a micșorat casa, Ion Ștefan, a fost audiat de procurorii DNA

Ministrul liberal al Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost audiat, vineri dimineață, de procurorii anticorupție.

Potrivit Digi24, demnitarul nu are deocamdată calitatea de suspect sau martor în vreun dosar, iar motivul prezenței sale la DNA pare să aibă legătură cu o serie de nereguli semnalate la Satu Mare.

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, a intervenit în direct, joi seară, la România TV după ce postul de televiziune a relatat faptul că ministrul i-a cerut premierului Ludovic Orban să scoată din fondul de rezervă al Guvernului 2,5 milioane de euro, o parte din bani fiind necesari pentru o bibliotecă județeană din Satu Mare.  În timpul ședinței de Guvern, Ion Ștefan i-ar fi precizat premierului Orban că banii sunt necesari pentru un spital, deși ar fi fost necesari pentru biblioteca menționată anterior, susține România TV. 

„Rog organele de anchetă mâine să verifice modul în care au fost alocați acești bani. Nu s-a întâmplat așa ceva. Banii au ajuns acolo unde au fost alocați. În acea ședință de Guvern, au fost mai multe hotărâri cu privire la alocarea unor sume din fondul de rezervă. Într-adevăr, am spus, așa cum spuneți și dvs., dar hotărârea de Guvern este pentru această bibliotecă”, a precizat Ion Ștefan pentru România Tv.

Citește și: Alt fenomen paranormal înregistrat la Focșani, acolo unde Oprișan este propria sa mamă! Casa unui ministru liberal s-a micșorat brusc cu 386 metri pătrați

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.