Nici un premier român n-a auzit asemenea cuvinte din partea lui Merkel! Cea mai puternică femeie din Europa laudă curajul Maiei Sandu

Cancelarul Germaniei i-a trimis un mesaj de felicitare Maiei Sandu, după ce aceasta a preluat conducerea Executivului de la Chișinău, mesaj în care vorbește despre curajul și energia noului premier al Republicii Moldova.

”Vă felicit pentru alegerea dvs. Curajul, energia și rezistența personală au contribuit la soluționarea pașnică a crizei constituționale”, i-a scris cancelarul Germaniei Maiei Sandu.

Merkel a invitat-o pe Maia Sandu la Berlin – invitație pe care Viorica Dăncilă și-o dorește de mult timp, dar nu a primit-o niciodată – și a asigurat-o de susținerea guvernului Germaniei.

Țara dumneavoastră se confruntă acum cu provocări politice și economice majore. În efortul dumneavoastră de a realiza reforme pro-europene, democratice și orientate spre viitor, guvernul federal vă va ajuta cu plăcere. Mă bucur să vă întâlnesc în curând la Berlin”, a scris Merkel.