Noaptea minții! PSD a confiscat conturile de Facebook ale unor angajați la stat și le-a pus la profil poză cu Claudiu Manda, alături de mesajul „Votez PSD”


Noaptea minții! PSD a confiscat conturile de Facebook ale unor angajați la stat și le-a pus la profil poză cu Claudiu Manda, alături de mesajul „Votez PSD”

Iulia Mihaela Păuna povestește într-o postare pe Facebook o situație halucinantă, un abuz incredibil venit dinspre PSD: după ce au obligat-o să meargă la mitingul pesedist de la Craiova, șefii mamei sale, angajată a Companiei de Apă Oltenia, i-au umblat în contul de Facebook și i-au înlocuit fotografia de profil cu una a senatorului PSD Claudiu Manda, candidat la europarlamentare.

Relatarea doamnei este dincolo de orice imaginație și o redăm integral mai jos:

În Romania anului 2019, că nu merge treaba cu curățenie sufletească, asta e știuta. Că se aduc oamenii forțat la mitinguri PSD,amenințați cu concedierea ,sau premiați cu 1 litru de ulei - am mai scris despre asta in momentul in care mama mea,angajat al Companiei de Apa Oltenia a fost tarata la miting - și asta e stiuta. DAR azi PSD a înfăptuit furt de identitate și furt de opinie ! Aceeasi mama a mea,angajata ale aceleiași companii,azi a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către șefii săi , împreună cu alți colegi,fara să i se spună de ce,și acolo i s-au cerut contul și parola de Facebook pentru a i se atașa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda și cu mesajul "Votez PSD". Neștiind multe despre tehnologie, nu și-a amintit parola de Facebook și șefii săi i-au schimbat-o ,i-au făcut alta ,de pe propriul ei smartphone! Asta au făcut cu toți oamenii de la Compania de Apa Oltenia! Apoi am început toți din familie să primim de la ea,pe Facebook,cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda , fără că ea să pună mana pe telefonul ei! Ulterior și-a schimbat poza de profil și parola de FB ,asta după ce i-am explicat eu telefonic cum se face și ce greșeala a făcut. Sunt siderată. Spuneti-mi voi ,va rog , cui să mă adresez. Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost încălcată in mod abuziv azi de către susținătorii lui Manda și au înfăptuit furt de identitate și furt de opinie,mă repet. Mama mea aproape plângea. Nu mai am cuvinte.ajutati-ma voi cu un share sau un sfat.multumesc. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.