Noi semne de disidență în PSD. Un primar social-democrat anunță că mai mulți colegi nu sunt de acord cu atacurile PSDragnea asupra justiției


Noi semne de disidență în PSD. Un primar social-democrat anunță că mai mulți colegi nu sunt de acord cu atacurile PSDragnea asupra justiției

Marian Dragomir, primarul PSD din Brăila, a revenit miercuri cu noi precizări privind atacurile constante ale PSDragnea asupra justiției și a transmis că sunt mai mulți colegi care îi împărtășesc viziunea.  

“Nu au existat admonestari sau reprosuri (n.r. din partea conducerii centrale, pentru discurs). Exista mai multi membri PSD care au aceeasi opinie ca si mine; unii o spun…, altii nu o spun atat de direct. Eu cred ca a contat foarte mult si opinia mea. Cei care au fost declarati nevinovati de instante, normal ca au fost haituti, dar una e una, alta e alta. La discursul meu se mai adauga ceva daca venea Liviu Dragnea la Braila. Nu are niciun sens sa comentez mai mult, pentru ca Dragnea nu a fost”, a spus Marian Dragomir, citat de debraila.ro.

Reiterăm faptul că primarul PSD din Brăila, Marian Dragomir, a criticat dur duminică conducerea centrală a Partidului Social Democrat pentru ceea ce face cu justiția din România. 

"Sunt trist pentru că ne vedem la alegeri, pentru că o parte din colegii noștri își aleg un alt drum în viață. Să discutăm despre realizările din județe, ca să ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminați cu Legile justiției odată! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbați discursul, stimați colegi de la București. Ori le schimbați, ori nu le schimbați (n.r. Legile justiției), dar abandonați subiectul. Ne fac rău tuturor! Stimați colegi, gândiți-vă pe cine trimiteți la televizor, la cine comunică", a spus Marian Dragomir, potrivit publicației locale debraila.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.