Norica Nicolai acuză fraudarea alegerilor europarlamentare: Voturile furate de la ALDE au ajuns la Traian Băsescu și la UDMR


  • Podul
  • Aug 20, 2019 18:57
  • 2195
Norica Nicolai acuză fraudarea alegerilor europarlamentare: Voturile furate de la ALDE au ajuns la Traian Băsescu și la UDMR

Fostul europarlamentar ALDE, Norica Nicolai, continuă să conteste rezultatul alegerilor europarlamentare la aproape trei luni de la scrutin. Supărată din cauza faptului că partidul din care face parte a scos un scor rușinos de doar 4%, Nicolai susține că votul a fost fraudat și îi cere Vioricăi Dăncilă să scoată tabletele care împiedică votul multiplu de sub controlul STS.

„ALDE a obținut la aceste alegeri scorul cu care era creditat în sondaje, însă ceva se întâmplă în alegerile din România după 2004 încoace, dar pregnant după 2009 și cu indicii de fraudă. Aștept rapid o decizie a Guvernului de a trece această încercare de evitare a votului multiplu de la STS în subordinea Autorității Electorale Permanente. Este inadmisibil ca o structura militară să aibă un rol in procesul electoral. Și după asta vom vedea dacă mai există posibilități de manipulare a votului și de fraudare a lui”.

Norica Nicolai nu s-a oprit însă aici, demonstrând că practic a pierdut contactul cu realitatea: “Eu cred că ALDE și atunci, pe 26 mai, și acum are același scor și vom vedea, în condițiile în care ne vom lua masuri în alegerile prezidențiale care este realitatea și care este scorul ALDE”, a declarat Nicolai într-un interviu pentru DC News.

Nicolai este convinsă că ALDE are 15% din voturile electoratului, așa cum „arătau sondajele”. Ea susține că voturile furate de la ALDE au ajuns la „Traian Băsescu și la UDMR”.

 „Pe stradă oamenii spun că m-au votat și nu înțeleg de ce nu am ajuns în Parlamentul European. Eu am înțeles. Principalul beneficiar a fost Traian Băsescu și UDMR-ul”, a mai spus Nicolai.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.