O culme a OBRĂZNICIEI! Kelemen Hunor INSULTĂ incalificabil România. Ce s-a pretat să declare șeful UDMR, în contextul scandalului din Valea Uzului


O culme a OBRĂZNICIEI! Kelemen Hunor INSULTĂ incalificabil România. Ce s-a pretat să declare șeful UDMR, în contextul scandalului din Valea Uzului

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) îl critică în termeni duri pe șeful UDMR-ist Kelemen Hunor, pe Facebook, după ce acesta s-a pretat să-i insulte incalificabil pe români, confundând intenționat o mână de extremiști cu o întreagă națiune, în urma scandalului de la cimitirul din Valea Uzului.

Kelemen Hunor (notoriu pentru derapajele sale de factură iredentistă) vrea să-i atragă pe români într-o confruntare interetnică, avertizează jurnalistul.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Mircea Marian.

”Eu am văzut clar contribuția unor dezaxați, cretini de naționalitate română, inclusiv un general care a condus statul major, la violențele stupide și grotești de la cimitirul din Valea Uzului. Incalificabil.

Dar asta nu justifică, nu justifică, afirmația lui Kelemen Hunor, la RFI: <România și-a arătat adevărata față!>.

Nici un român, nici un om zdravăn la cap, n-ar spune, după vreo mizerie făcută de Jobbik, că asta e adevărata față a Ungariei. Nu confundăm niște extremiști cu o întreagă națiune.

Kelemen Hunor ne jignește intenționat ca să ne atragă într-o confruntare interetnică. Nu trebuie să facem jocul acestei jigodii pesediste care, după ce și-a văzut șeful la pușcărie, își caută un alt stăpân. Probabil la Moscova, în nici un caz în comunitatea maghiară”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.