O cunoscută jurnalistă îl trimite pe Ciuvică să își ia PASTILELE: Refuză un tratament de specialitate!


O cunoscută jurnalistă îl trimite pe Ciuvică să își ia PASTILELE: Refuză un tratament de specialitate!

Mugur Ciuvică este notoriu pentru prestațiile sale controversate de la Antena 3, unde și-a dezvoltat apucătura de a zbiera în direct la orice invitat care nu este de acord cu el.

După ce a vizionat o emisiune în care Ciuvică și-a făcut din plin numărul, jurnalista Carmen Dumitrescu (liberinteleorman.ro) a scris marți, 15 ianuarie, un comentariu pe Facebook, transmițând Antenei 3 că așa-zisul ”analist” trebuie expediat de urgență să își ia pastilele, întrucât pare că și-a întrerupt tratamentul sau, mai rău, că se confruntă cu o boala mintală care a avansat la un stadiu foarte grav. 

Redăm postarea integrală a jurnalistei de la liberinteleorman:

"Îmi pare rău că vă deranjez, dar am și eu o întrebare: Mugur Ciuvică a întrerupt vreun tratament și a intrat în altă fază a bolii? Că am deschis televizorul și urla, frate! Urla ca și cum, dacă eram printre apropiații lui, sunam la spitalul de profil să-l țină o vreme calm.

Ciuvică e jurnalist? Nu, serios! Eu nu cred că există instituție de presă care să angajeze cu acte un om care, în mod evident, refuză un tratament de specialitate...", a scris Carmen Dumitrescu pe rețeaua socială Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.