VIDEO. O nouă culme a țopismului PSD-ist: Gabriela Firea se bălăcărește cu presa folosindu-se de fotografii cu copilul ei bolnav. Un delir de 13 minute


VIDEO. O nouă culme a țopismului PSD-ist: Gabriela Firea se bălăcărește cu presa folosindu-se de fotografii cu copilul ei bolnav. Un delir de 13 minute

E sub orice limită a penibilului să te cerți cu presa folosindu-te de fotografii cu copilul tău bolnav, explică jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), după ce primărița PSD-istă Gabriela Firea (care ține în frig mii și mii de bucureșteni, cu o indiferență scabroasă) a găsit de cuviință să sară la beregata tuturor celor care au luat la bășcălie imaginile ce-i prezentau biroul dotat cu un mare calorifer electric.

Mai mult chiar, folosindu-se de propriul copil, Firea s-a pretat să demareze o campanie de primenire a imaginii.

Vă prezentăm comentariile lui Mircea Marian:

”Primarul Capitalei. Film de 13 minute și 26 de secunde ca să îi certe pe ăia care au făcut mișto de caloriferul electric din biroul ei. Film de 13 minute și 26 de secunde!!! Cu argumente, cu poze cu copilul răcit, prezentând cutia de pastile, lungimea biroului și explicații tehnice despre centrala primăriei.

Da, recunosc, eu sunt neserios, fiindcă am scris de nefericitul ăla de calorifer, nu doamna primar, care ne-a dat o replică de 13 minute.

PS: Sub orice limită a penibilului să te cerți cu presa folosindu-te de fotografii cu copilul tău bolnav. Sub orice limită”.

Vedeți filmul țopismului marca PSD:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.