Oana Gheorghiu îi ironizează amar pe cei care nu cred în existența COVID: "Nici cancer nu există. Spitalele noastre sunt perfecte. Muriți liniștiți, prostia veghează!"

Eroina Oana Gheorghiu de la Asociația Dăruiește Viață, care alături de Carmen Uscatu construiește primul spital oncologic pediatric din România, a publicat pe Facebook un text într-o notă ironică amară la adresa cetățenilor iresponsabili care minimalizează pericolul COVID-19 sau chiar nu cred în existența noului coronavirus.

Oana Gheorghiu: "Nu există COVID. Nici cancer nu există. Ba mai mult de atât, spitalele noastre sunt perfecte, au cele mai bune circuite medicale, nu mai zic de echipamente, medicamente, instalații de filtrare a aerului și de gaze medicale. Dezinfectanți? Cei mai buni din lume la noi sunt.

Nici nosocomialele nu există, deși au încercat ăia cu Colectiv să ne fraierească. Că și atunci, a pus Soros foc în Colectiv ca să ne facă rău.

Nu purtați dom'le mască, dacă nu vreți. Nu vă îmbolnăviți sigur, că sunteți din ăia imunizați cu anticorpu' "mi nu mi se poate întâmpla" Și dacă s-or îmbolnăvi alții din cauză că nu purtați voi mască aia e, n-au avut noroc în viață.

Ăia de-au murit de așa-zisul COVID oricum mureau. Bine, toți oricum murim, dar măcar să murim liberi și fără mască, nu?

Azi 592 de cazuri, 13 decese. Nu-i chiar rău, vorba aceea: muriți liniștiți, prostia veghează".