Oana Pellea: „A murit democrația. Am pierdut tot ce am câștigat în 30 de ani....Pe mine mă doare PASIVITATEA poporului meu”


Oana Pellea: „A murit democrația. Am pierdut tot ce am câștigat în 30 de ani....Pe mine mă doare PASIVITATEA poporului meu”

 Voce fermă, limpede, opozantă neobosită a actualului regim mafiot, participantă la protestele de stradă și o prezență deosebit de activă în spațiul public unde continuă să curgă aproape zilnic vești proaste despre siluirea justiției și slăbirea statului de drept, actrița Oana Pella scrie într-o postare amară despre cât de mult doare ”Pasivitatea poporului”. Supărarea actriței este determinată de lipsa de reacția a cetățenilor la subordonarea politică aproape toatală a justiției printr-o ordonanță de urgență promovată de ministrul Tudorel Toader și prin temuta Secția de investigare a magistraților căreia i-a conferit puteri sporite, cu accente de poliție politică.

 ”Stați liniștiti romani! Totul e perfect. Nu se întâmpla nimic. A murit democrația, atat... Nimic grav....Am pierdut tot ce am câștigat in 30 de ani... Nu i grav...S a ales doar praful de statul de drept. Atât ! Chiar dacă politica mondiala se face peste capul nostru...și suntem DIN NOU vânduți ...pe mine ma doare Pasivitatea poporului meu. Deșteaptă te romane...nu funcționează...din păcate”, scrie marea actriță pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.