Oprișan "Portofel", atitudine de mafiot în CJ Vrancea. Un consilier județean a fost amenințat de baronul pesedist


Oprișan "Portofel", atitudine de mafiot în CJ Vrancea. Un consilier județean a fost amenințat de baronul pesedist

Consilierul judeţean PNL din Vrancea, Ovidiu Burduşa, reclamă atitudinea murdară, de mafiot, de care a dat dovadă baronul PSD Marian Oprișan, președinte al CJ Vrancea, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean Vrancea. 

Concret, liberalul l-a întrebat pe Oprișan dacă a urmărit emisiunea ProTV "Județe la stăpân", mai precis episodul referitor la pesedizarea Vrancei. Enervat, baronul pesedist nu l-a mai lăsat pe liberal să pună vreo întrebare și, în cele din urmă, i-a răspuns printr-o amenințare: "dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup".

"Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. Eu nu mi-am permis să scriu mizerii despre dumneata, dar dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup", a spus Oprișan. 

Totodată, Oprișan a invocat scorul obținut de PNL la europarlamentare și i-a atenționat pe liberali că "o să-i bată de le sună apa în cap".

"Ştiţi ce aţi făcut voi la europarlamentare? Aţi trezit un uriaş care dormea. Vă bat de vă sună apa în cap. Înţelegi? Vă sună apa-n cap”, a mai zis baronul PSD. 

Redăm relatarea liberalului despre atitudinea de mafiot a lui Oprișan "Portofel":

„Am venit la o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea, la un moment dat, când se numărau voturile, pentru că a fost un vot pentru a stabili nişte comisii, s-au creat nişte discuţii. Domnul preşedinte era foarte nervos după emisiunea de duminică seară de la Pro Tv. La un moment dat, l-am întrebat dacă a urmărit emisiunea, a zis că nu, apoi a acuzat un primar PNL că a minţit în acea emisiune, deşi spusese că nu a văzut şi atunci am vrut să-i mai adresez o întrebare. Nu mi-a permis, a spus că şi aşa mi-a permis prea multe şi de acum se va ocupa de mine. L-am întrebat dacă a fost o ameninţare, a răspuns că a fost o constatare, a declarat pentru News.ro consilierul PNL Ovidiu Burduşa.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.