Orange, dă banii înapoi! Celebra companie de telefonie mobilă refuză să-i returneze unei cliente 13.000 de euro achitați din greșeală


Orange, dă banii înapoi! Celebra companie de telefonie mobilă refuză să-i returneze unei cliente 13.000 de euro achitați din greșeală

Producătoarea de televiziune Ruxandra Ion (foto), în palmaresul căreia intră cele mai cunoscute seriale românești de după 1989, povestește pe pagina sa de Facebook, exasperată că demersurile firești, pe căi naturale, de până acum nu au dat niciun rezultat, că Orange refuză pur și simplă să-i returneze diferența uriașă la plata greșită a unei facturi. Este vorba despre aproximativ 13.000 de euro pe care producătoarea ar trebuis să-i recupereze de la cel de-al doilea mare  operator telefonie de pe piață care se face însă că plouă.

Redăm integral relatearea Ruxandrei Ion:

„Sunt un om fidel. Pana iti bati joc de mine. Am contract cu Orange (Dialog) de cand au aparut. Am fost multumita. Firma mea are contract cu Orange. Luni asistenta mea a platit factura. 635,86. Homebankul nu ii ia virgula. Trebuia punct. Da drumul la plata. Si platesc 63586 Roni. Peste 13.000 Euro in loc de approx 150 euro. Isi da seama imediat. Fiind tot Ing Bank, banii erau deja in contul Orange. Suna. I se cere sa completeze un formular. O face. Dam telefoane. Ni se promite returnarea banilor miercuri. Marti primesc mesaj de multumire ca am platit factura. 
Nu intra banii. Sunam. Si aflam cu stupoare ca termenul de returnare este de 30 de zile lucratoare. Azi mai primim o veste, doamna de la financiar “e singura si a programat sa analizeze cazul martea viitoare”
Rezultat: eu am aproape toti banii din firma in contul Orange si sanse sa astept 30 zile luratoare sa imi recuperez banii. 
Va rog sa ma ajutati cu share, poate asa reactioneaza vreun sef si demonstreaza ca le pasa de abonati.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.