Oreste a răbufnit împotriva Adinei Florea: "Sinistra creatură, sluga fanatică a mafiei politice încearcă cu disperare să blocheze drumul lui Kovesi spre șefia Parchetului European!"


Oreste a răbufnit împotriva Adinei Florea: "Sinistra creatură, sluga fanatică a mafiei politice încearcă cu disperare să blocheze drumul lui Kovesi spre șefia Parchetului European!"

Adina Florea, sluga PSD, o acuză prin intermediul Secției speciale de anchetă a infracțiunilor magistraților de 5 fapte de abuz în serviciu legate de aducerea din Indonezia a mafiotului Nicolae Popa.

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu o desființează pe sluga PSD-ului Adina Florea scoțând în evidență eforturile prin care se încearcă oprirea lui Kovesi din obținerea funcției de procuror-șef European. 

"Sinistra creatură, sluga fanatică a mafiei politice încearcă cu disperare să blocheze drumul lui Kovesi spre șefia Parchetului European! Ca și golemul doctorului Frankenstein, odată animată, tovarășa Adina nu mai poate fi oprită: o acuză pe fosta șefa DNA de 5 fapte de abuz în serviciu, toate legate de aducerea din Indonezia a escrocului Nicolae Popa care a păcălit 310.000 de deponenți FNI...", a scris Oreste Teodorescu într-o postare pe Facebook. 

Amintim că Laura Codruța Kovesi a fost chemată din nou de Adina Florea la Secția specială în data de 7 martie imediat după ce a primit votul pozitiv în Comisa LIBE a Parlamentului European. O coincidență dubioasă este că fix pe 7 martie are loc la Bruxelles o întâlnire foarte importantă în legătură cu candidatura lui Kovesi la Parchetul UE. Mai exact, rezultatul votului din Comisia LIBE și recomandarea Comisiei CONT de marți (ambele au desemnat-o pe Laura Codruța Kovesi drept candidat preferat) vor fi transmise de către președintele LIBE către Conferința Președinților (formată din președintele PE și liderii de grupuri politice). Conferința Președinților va confirma etapele următoare din acest proces fix pe 7 martie, înainte de negocierile cu Consiliul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.