Oreste avertizează românii după sabotarea USR-PLUS: "România a devenit stat totalitar și noi încă nu ne-am prins"


Oreste avertizează românii după sabotarea USR-PLUS: "România a devenit stat totalitar și noi încă nu ne-am prins"

Biroul Electoral Central (BEC) a decis miercuri respingerea cererii de înscriere pentru alegerile europarlamentare 2019 a Alianței 2020 USR-PLUS.

În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a tras un semnal de alarmă. Concret, analistul politic a atras atenția că România se pare că a devenit stat totalitar fără să ne dăm seama.

Mai mult Oreste Teodorescu a identificat motivul pentru care PSD-ALDE încearcă să blocheze candidatura USR-PLUS la europarlamentare: "sunt fierți de frică și plini de venin văzând cum campaniile “Fără penali în funcții publice” și “Oameni noi în politică” au generat atâta emulație civică!".

"Poate că România a devenit stat totalitar și noi încă nu ne-am prins. Poate că Dragnea este deja un Maduro de Dâmbovița, iar interlopii lui au pus gheara pe țară și noi încă visăm frumos! Slugile acestui fanfaron semidoct și corupt până în măselele alea calcinate de la BEC au respins cererea de înscriere în competiția electorală a Alianței USR-PLUS, pentru alegerile europarlamentare. Hoțomanii PSD-ALDE sunt fierți de frică și plini de venin văzând cum campaniile “Fără penali în funcții publice” și “Oameni noi în politică” au generat atâta emulație civică! În prostia lor grunjoasă, după ce au martirizat-o pe Kovesi, vor face un cult și din aceste formațiuni politice... deci, tot răul spre bine! Vivat imbecilii puterii!", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook printr-o postare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.