Oreste clarifică zvonurile apărute în cazul revenirii la Realitatea: "Nu m-am împăcat cu Gușă"! Când va debuta noua emisiune "Jocuri de Putere"


Oreste clarifică zvonurile apărute în cazul revenirii la Realitatea: "Nu m-am împăcat cu Gușă"! Când va debuta noua emisiune "Jocuri de Putere"

Jurnalistul Oreste Teodorescu clarifică zvonurile conform cărora s-ar fi împăcat cu pesedistul Cozmin Gușă, în contextul revenerii la postul de televiziune Realitatea.

"Ca sa lămuresc pe toată lumea: nu am negociat, nu m-am împăcat și nu am nici un fel de relație cu domnul Gușă! Discuțiile legate de emisiune se poartă exclusiv cu domnul Maricel Păcuraru!", a precizat Oreste.

CITIȚI ȘI: Oreste va modera emisiunea "Jocuri de Putere" la Realitatea PLUS: "De ce le-a fost cel mai frică, nu scapă!"

Noul moderator al emisiunii Jocuri de puteremoderată în trecut de Rareș Bogdan, își va începe activitatea la Realitatea Plus luni, 2 martie, ora 23, avându-i ca invitați pe Mihail Neamțu, Robert Sighiartău, Ionuț M. Ioniță și profesorul universitar Valeriu Turcan. 

Noi nu spălăm “cadavrele” politice! Le îngropăm! “

Emisiunea Jocuri de putere cu Oreste Teodorescu va debuta luni, 02 martie, la ora 23.00. Invitații sunt: Ion M Ionita, Robert Sighiartău , Mihai Neamtu, Valeriu Turcan

#faracompromisuri”, a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

Amintim că pesedistul Cozmin Gușă a interzis în 2018 apariția jurnaliștilor Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu la Realitatea TV. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.